Amersfoort

84 stappen van NS Station

15 december 2023

€ 299 of € 199 - 4 punten

Tijden

12.45 - 17.30

150 plaatsen

Amersfoort - Eenhoorn

Scheidingscongres 2023 vindt plaats in Amersfoort, bij de Eenhoorn. Deze centraal gelegen locatie is voor iedereen goed te bereiken en slechts 84 voetstappen verwijderd van het NS station. We raden u daarom aan met het openbaar vervoer te komen. Maar mocht u toch met de auto willen komen dan is er volop parkeergelegenheid in de buurt. Hieronder is aangegeven waar u kunt parkeren. 

Scheidingscongres 2023 vindt plaats in de prachtige congreszaal.


De adresgegevens van de congreslocatie: 
Eenhoorn
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort

Amersfoort  - Eenhoorn
 

Hoe komt u er?

Hoe komt u er?

Auto
Vanuit de richtingen Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht of Zwolle (A1 en A28) heeft u een uitstekende verbinding naar Amersfoort.  Klikt u hier voor uw route.

Openbaar vervoer
Station Amersfoort heeft vanwege zijn centrale ligging een directe verbinding met de meeste grote steden. Het centraal station Amersfoort is 84 stappen verwijderd van Eenhoorn Amersfoort. Vanuit de centrale stationshal loopt u naar de voorkant van het station. Buiten aangekomen ziet u rechts voor u het pand van Eenhoorn Amersfoort liggen (te herkennen aan de groene kleur en de Eenhoorn).

Dit Scheidingscongres wordt georganiseerd in samenwerking met    

Parkeren

Vanuit de richtingen Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht of Zwolle (A1 en A28) heeft u een uitstekende verbinding naar Amersfoort. Eenhoorn Amersfoort heeft maar liefst 114 parkeerplekken, waarvan 8 parkeerplekken met een elektrisch oplaadpunt. Als u Barchman Wuytierslaan 2 invult op uw navigatie komt u automatisch bij de parkeerplaats terecht. Het parkeerterrein is cashless, u rijdt op kenteken binnen en betaalt bij de uitrit met uw pinpas of telefoon.
De
 parkeerkosten zijn niet inbegrepen bij het inschrijfgeld.

Mocht u een kwitantie wensen, dan kunt u mailen naar receptie.eenhoorn@eenhoornamersfoort.nl, vermeld uw kenteken en de datum waarop u geparkeerd heeft. U ontvangt dan de kwitantie per mail.

Alternatieve parkeerplaatsen
Mocht er geen plaats meer zijn op ons parkeerterrein, dan kunt u parkeren bij:

  • P+R  Barchman Wuytierslaan (3818 LE) deze is gelegen naast het station op +/- 250 meter vanaf De Eenhoorn.
  • Parkeergarage Asch van Wijck (3811 LP) deze is gelegen op +/- 600 meter vanaf De Eenhoorn.
Parkeren